top of page
Beer Taps

Over Secro 29

Welkom bij Secro 29, waar we je de essentie van een vakantie, de vreugde van samenzijn met dierbaren en een smaak die je meeneemt naar onvergetelijke momenten bieden. Onze zorgvuldig samengestelde Belgische Hierbas is ontworpen om puur van te genieten of als verkwikkende aperitief te mengen met je favoriete blend. Bereid je zintuigen voor op een verfrissende, maar volle smaak die elke slok betovert.

 

Bij Secro 29 zijn we trots op onze toewijding aan Belgische excellentie. We werken exclusief samen met Belgische vakmensen, gerenommeerde kruidenleveranciers en de gewaardeerde Filliers distilleerderij in Bachte om een buitengewone Belgische Hierbas te creëren die ons erfgoed viert.

Dompel jezelf onder in de expertise van Filliers, een wereldleider in de kunst van het mixen. Dankzij hun zorgvuldige distillatie- en blendtechnieken en ons recept hebben we een harmonieuze fusie van smaken bereikt die de ware essentie van Hierbas vangt. Hun ongeëvenaard vakmanschap zorgt ervoor dat elke fles Secro 29 telkens weer een uitzonderlijke ervaring biedt.

Onze toewijding om de beste Belgische producten te presenteren is onwankelbaar. Onze alcohol is afkomstig van granen die op Belgische bodem worden geteeld, als bewijs van ons streven naar lokale bronnen. We zijn trots om onze gewaardeerde partners, Kruidenclaus en Filliers, te vermelden, wiens bijdragen van essentieel belang zijn voor de creatie van onze uitzonderlijke Belgische Hierbas.

De inspiratie achter Secro 29 komt voort uit de oprichter, Arnaud de Breyne, zijn persoonlijke reizen. Na een jaar studeren in Madrid en het Spaanse land ervaren te hebben, had ik het geluk om het rijke erfgoed en de diverse smaken van de Spaanse cultuur ontdekt te hebben. De kruidenlikeuren, vaak bereid door individuele bars en restaurants, riepen dierbare herinneringen op. Zo krijg je wel vaker een shot Hierbas bij de rekening en werd er geexperimenteerd op welke verschillende manieren deze kruiden likeuren kon gaan drinken. Bij thuiskomst verlangde ik naar die momenten en zo ontstond het idee. Ik begon een zoektocht naar vergelijkbare likeuren in België, maar vond deze niet ik ben dan in samenwerking met foodlab Proef in Gent opzoek gegaan naar het ideale recept  bereid met lokale kruiden en expertise.

Door de passie en de kwaliteit die we willen brengen focust Secro 29, hierbas de campos zijn verkoop zich enkel op de betere & trendy horecazaken.

252B24A6-6890-4B29-A539-41971935017A.jpeg

Secro 29, hierbas de campos

Ons aanbod

Secro 29, hierbas de campos is een kruidenlikeur van 26 % alcohol en is hierdoor perfect te drinken als een degestief, maar ook als aperitief die je mengt met uw lievelings mixer .

 

Secro 29 staat voor de 29 geheime kruiden die verwerkt zijn in deze Hierbas. 

Bij alles wat Secro 29, hierbas de campos doet volgen we strikte kwaliteitsnormen. We zorgen ervoor dat onze klanten alleen het allerbeste ontvangen als het gaat om onze producten en diensten. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat we te bieden hebben.

Neem contact op
bottom of page